Junipeppen…

… var B:s ironiska beskrivning över tillståndet på Skrubben just nu. Efter ett mittseminarium och före semestern har våra briljanta, akademiska hjärnor avstannat en smula. Gårdagens samtal gick alla ungefär i den här stilen:

”Du vet den här författaren… jag kommer inte ihåg vad hon heter, men hon har i alla fall skrivit den här boken, som jag tyvärr glömt bort titeln på, men som handlar om ungefär… ja, jag minns inte riktigt exakt, men…” Och så vidare.

Men eftersom professor H sa till B att hon inte längre behövde göra NÅGONTING eftersom hon faktiskt hade haft mittseminarium antar jag att vi har någon slags dispens till hösten.

För övrigt skulle det här inlägget egentligen handla om militärhistoria eftersom jag just varit på en konferens om det, men i min presentation råkade jag  avskaffa hela fältet. Förlåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s