Inspiration

Jag försöker ihärdigt hålla fast vid min bestämda uppfattning att inspiration inte är något som bara dyker upp, som en plötslig gåva, utan något man mödosamt arbetar sig fram till. Fast i söndags morse vaknade jag med en idé och en skrivlust som jag absolut inte förtjänar. Ämnet för inspirationen har legat vilande i över ett år och jag har inte lyft ett finger för att ändra på den saken. Den enda förklaringen måste vara att hjärnan arbetat på den i smyg, utan att jag upptäckt det. Det vore bra om den också arbetade lika flitigt på avhandlingen, med till exempel inläsning. Gärna i hemlighet så jag slipper allt det tråkiga förarbetet till skrivandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s