Fria ytor

Det är så härligt att ha en helt ny blogg som inte är tyngd av en massa tidigare inlägg utan fortfarande kan dra iväg åt vilket håll som helst (nästan). Det är samma frihetskänsla som att öppna ett nytt worddokument i datorn eller ta fram ett helt nytt skrivblock. Möjligheter! Förhoppningar! Det gör mig så glad att jag inte kan hålla mig från att redan nu bjuda på ett akademiskt inredningstips. En inspirerande myshörna för regniga sommardagar:

 

Lägg särskilt märke till hur järnbalken i förgrunden matchar elementet bakom bänken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s