Poesi på bord

WP_000824

 

Veckorna som gått har varit något åt det här hållet.  Höga boktravar, ett intensivt skrivande på ett konferenspaper och så, naturligtvis, snooker-VM. Poesi på bord. Snooker är som meditation eller mindfulness. Den stress som jag kände under en period i april försvann fullständigt när jag sjönk ned i soffan inför VM:s första match. Långsamheten. Tystnaden. Strödda kommentarer från Kim Hartman.

Nu laddar jag inför en intensiv maj och ser fram emot att om ett par dagar åka till Oxford till något jag föreställt mig ska bli den här doktorandtidens sista konferens: Naval expertise and the making of the modern world. 

I fortsättningen ska jag hålla mig hemma och skriva på avhandling!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s