Reglaget…

Reglaget som styr tillförseln av kreativitet till min hjärna har tyvärr rostat fast. Jag kämpar just som bäst med att försöka få det att lossna. Jag vet inte varför det fastnat just nu. Kanske för att det är februari, kanske för att jag snart ska åka hem, kanske för att det är något annat jag egentligen vill göra än vad jag gör (typ skriva skönlitteratur och inte en akademisk artikel). Jag har ingen aning.

Men det får konsekvenser. Som:

en tyst blogg

en artikel som inte blir färdigskriven

halvfärdiga projekt som skräpar i lådorna

böcker som förblir oöppnade

samt på tok för mycket Sherlock.

Vad jag antagligen behöver är att lämna datorn och gå och koka ytterligare en kopp te!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s